Tonglu Shiqi Industrial Co, Ltd

Visokokvalitetni proizvod, profesionalna usluga, koji je glavni dobavljač u laserskoj industriji!

Dom > O nama

Tonglu Shiqi Industrial Co, Ltd Smješten u slikovitom Tonglu Town, Hangzhou grad, koji uglavnom se bave promo-nom proizvode poput olovaka, stationeries, i Knitting accessories. Sa deset godina razvoja, sada imamo svoj OEM dizajn tim, tim za prodaju, proizvodnju, kontrolu kvaliteta, administrator, ljudske resurse i finansije.

Bavimo se sopstvenim dizajnom za promotivne artikle, a takođe možemo i da dizajniramo Customer New proizvode prema njihovim zahtevima. Već nekoliko godina razvoja, sada smo već imali hiljadu različitih promotivnih olovaka i stotine različitih stilova pletenja. I naši proizvodi su izvezeni u čitav svet kao što su Evropa, SAD i Južna Amerika, Australija, Istočna Azija i Japan itd. Naši proizvodi mogu ispuniti standard za ispitivanje za izvoz, za kancelarijski materijal kao što su EN71 dio 1-3, ASTM, REACH , za dodatke za pletenje, možemo proći inspekciju Tvorničke društvene odgovornosti za različite kupce. Kompanija SHIQI je prošla SGS, BV Certified.

Ne proizvodimo samo promotivne olovke i dodatke za pletenje, već ih i volimo!

Dobrodošli u kontakt sa nama, a možda ćemo imati buduću saradnju, dobro se provedi!shiqi Ball Penshiqi Ball Penshiqi Ball Pen